همولوژی دوری پایا برای جبرهای هاپف
پایان نامه
- دانشگاه تربیت معلم - تبریز - دانشکده علوم
- نویسنده زهرا خانبابایی
- استاد راهنما قربانعلی حقیقت دوست عادل رضایی
- تعداد صفحات: ۱۵ صفحه ی اول
- سال انتشار 1389
چکیده
این پایان نامه در سه فصل تنظیم شده و در آن به محاسبه ی همولوژی دوری پایا برای یک جبر هاپف پرداخته شده است.فصل اول شامل تعاریف مقدماتی است ،در این فصل مقدمات نظریه ی جبرهای هاپف و نظریه ی همولوژی و همولوزی دوری بیان شده است .فصل دوم شامل مقدمات مربوط به محاسبه ی همولوژی دوری پایا برای یک جبر هاپف هم جابجایی است و پس از بیان این مقدمات همولوژی دوری پایا برای یک جبر هاپف هم جابجایی محاسبه می گرد.در فصل سوممقدمات مربوط به محاسبه ی همولوژی دوری پایا برای یک جبر هاپف جابجایی بیان وهمولوژی دوری پایا برای جبرهای هاپف جابجایی محاسبه شده است.
منابع مشابه
محاسبه همولوژی و کوهمولوژی دوری جبرهای هاپف
در فصل اول پایان نامه مقدمات جبر همولوژی و همولوژی دوری بحث می شود . در فصل دوم هم ارزی موریتا و ارتباط آن با همولوژی دوری مورد بررسی قرار می گیرد. فصل سوم پایان نامه مشتمل بر محاسبه همولوژی دوری چند مورد از جبرهای یکدار به کمک رزولوشن و دنباله بلند کن می باشد . در فصل چهارم همولوژی دوری جبرگروهی محاسبه می شود که این نیز مشتمل بر دو تعریف مستقل برای همولوژی دوری جبرگروهی است . در فصل پنجم همولو...
نکات روی جبر های هاپف چند ضربی منظم
در این مقاله یک مدول پیش دوری برای جبرهای هاپف چند ضربی منظم که مجهز به یک شبه گروه تصویری و یک جفت پیمانه در پیچش می باشد وابسته می شود.
متن کاملدور، وزن دوری و منشاء اختیار شاعری در وزن دوری
واژۀ «دور» در عروض قدیم به کار رفته، اما دربارة اوزان دوری بحث نشده است. در عروض جدید، اصطلاح «اوزان دوری» به گروهی از اوزان متناوبالارکان اطلاق میشود که قرارگرفتن هجای کشیده به جای هجای بلند در انتهای نیممصراع، خللی در وزن آن ایجاد نمیکند و شاعر مجاز است در نیممصراع این اوزان، همانند پایان مصراع، از هجای کشیده به جای هجای بلند استفاده کند. تعریف وزن دوری، شرایط و ویژگیهای آن همواره محل ا...
متن کاملجبرهای فیستر با برگردان
در این مقاله به مرور فرمهای دوخطی فیستر روی میدانها و برگردانهای فیستر روی جبرهای سادهٔ مرکزی میپردازیم. همچنین به بیان حدسهای مهم در این راستا، تلاشهای انجام شده برای اثبات آنها و نیز مسائل باز باقیمانده در مشخصهٔ مخالف دو خواهیم پرداخت. درنهایت، تلاشهای انجام شده برای تعمیم این حدسها به مشخصهٔ دو و تفاوتهای نتایج به دست آمده در این مشخصه با سایر مشخصهها نیز مرور میشوند.
متن کاملمنابع من
با ذخیره ی این منبع در منابع من، دسترسی به آن را برای استفاده های بعدی آسان تر کنید
ذخیره در منابع من قبلا به منابع من ذحیره شده{@ msg_add @}
نوع سند: پایان نامه
دانشگاه تربیت معلم - تبریز - دانشکده علوم
میزبانی شده توسط پلتفرم ابری doprax.com
copyright © 2015-2023